Kim Kardashian horrorba illő ruhát választott a Met Gálára - ifaktor
Kim Kardashian fekete ruhában a Met Gálán New Yorkban
A Balenciaga Kanye Westből inspirálva hozta össze Kim lélegzetelállító ruháját.


A Met Gála továbbra is arról híres, hogy a világsztárok a legegyedibb és legmenőbb ruháikba öltöznek, amiket általában erre az egy eseményre terveztetnek. Ezekben a dresszekben csodálják őket társaik, az újságírók, a média és mindenki aki csak követi a Met-et. Egy ilyen eseményről természetesen Kim Kardashian sem hiányozhat, aki ezúttal valami rettentően egyedit és félelmeteset választott.

A gálán több emberrel fotózkodott, jópofizott, de az, hogy senki nem láthatta az arcát, elég para volt. Kanye nem volt jelen az eseményen, ugyanakkor ő motiválta és bátorította Kimet, hogy lépjen meg valami váratlant és nyűgözze le az embereket. Legalább annyira sikerült neki, mint a gála előtt, mikor a média egy domina szerkóban kapta lencsevégre.

TMZ

Egyelőre nem tudni, hogy ezekkel a merész szerelésekkel mi a szándékuk, de az biztos, hogy a túloldalon jobban éreznénk magunkat, ha így jönne velünk szemben az utcán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!