Együtt van Kim Kardashian és Kanye West? - ifaktor
Kim Kardashian fotózáson
Bár a két sztár idén februárban nyújtotta be a válási papírokat, rajongóik a mai napig remélik, hogy egyszer újra egy párt fognak majd alkotni. Az utóbbi időben pedig különösen feléledt bennük a remény, amikor Kim és Kanye együtt mutatkozott az idei Met-gálán nem is akármilyen öltözetben.


Kim Kardashian és Kanye West hét év házasság után válik. A családanya idén februárban adta be a válópert. Válásuk nem volt, annyira botrányos, mint ahogy azt a média várta volna, Kim és Kanye viszonylag egyszerűen és gyorsan megegyeztek az a vagyonukról, illetve a gyerekek nevelésének kérdéséről is.

Azonban a páros az utóbbi időben egyre furcsábban viselkedik, főleg Kanye. Leginkább ruházatukban tűnik fel ez a változás. A legutóbbi Met-gálára együtt érkeztek, mind ketten tetőtől talpig fekete ruhában. Azt gondoltuk ez talán Kim divatmárkájának egy újfajta marketingje, de még nem derült ki mi volt a ruhaválasztásuk oka.

Most Kim volt, aki nyilatkozott exférjéről, mégpedig úgy, hogy mindig is Kanye lesz az életében a leginspirálóbb személyiség, továbbá örökké tisztelni fogja. Azt is elárulta a híresség, hogy sok közös üzletük van még, de úgy tervezi, hogy hamarosan minden téren különválik Kanyetól.

Tehát a páros egyelőre nem kívánja folytatni kapcsolatát, de igyekeznek minél jobb viszonyt ápolni egymással. Ahogy Kim nyilatkozott a rapperről úgy tűnik, ez az ő oldaláról nem fog annyira nehézséget okozni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!