A sztárvilág legemlékezetesebb esküvői – Kanye W. es Kim K. - ifaktor
Kim Kardashian és Kanye West esküvőjükön kezükben tartják kisgyermeküket

Kanye West és Kim Kardashian Párizstól Olaszországig házasodtak össze egy teljes hétvégén keresztül, ahol a létező összes nagy név és gazdagság központosult.


Kim Kardashian és Kanye West 2014-ben úgy döntött, hogy Olaszországban, azon belül is Firenzében mondják ki a boldogító igent. Ha ez önmagában nem lett volna elég, akkor egy kis ízelítőt adunk most abból, milyen is volt Kim lánybúcsúja Párizsban és azt követően Andrea Bocelli hogy énekelt, miközben a páros az oltár elé járult.

Kardashian-lánybúcsú

Az egész hacacáré első megállója Párizs volt, ahol kim egy Balmain ruhában ünnepelte lánybúcsúját testvéreivel és barátaival a Hotel Costesben. A nagy alkalomra még Kim mamája is eljött, aki életében először járt Párizsban. Egy felejthetetlen estét csaptak a lányok, akik a Crazy Horse nevű párizsi szórakozóhelyen zárták a reggelt.

Előlakodalom

A lánybúcsút követő napon, a híres divattervező Valentino Garavani, egy elő-ebédet tartott a saját házában Kimnek, Kanyenak és nagyon közeli rokonaiknak és barátaiknak, addig a násznép pedig az 5. György Király Four Seasons hoteljában táborozott le.

Az ebédre Valentino Garavanihoz és Giancarlo Giamettihez konvojban érkeztek a vendégek. Az ünnepelt pár komplett fotós és videós stábot is magával hozott, hogy megörökítsenek minden pillanatot ezen a gyönyörű helyen.

vogue.com

Előlakodalom

A Vogue egyik újságírója Andre Leon Talley is ott volt, hogy elsőként írhasson ezekről a csodás eseményekről, amik Kanye és Kim esküvőjét övezik. A házigazda pedig nagylelkűen és teljes odaadással köszöntötte az ottlevőket.

„Szeretnék köszöntőt mondani ennek a két gyönyörű embernek előttem. Továbbá szeretném megköszönni Kris Jennernek, hogy ilyen gyönyörű lányai vannak. Ezek a lányok még szebbé varázsolják az étkezőmet."
„Kívánok nagyon sok sikert és szeretetet és hosszú életet!"

mondta Valentino Garavani.

Az esküvői próba

Erre az eseményre már nem Párizsban, hanem Versaillesben került sor, ahová természetesen Kim egy méregdrága Maison Martin Margela ruhában érkezett. Eztán körülbelül 600 vendég volt és evett egyidőben a Versailles-i kastély tükörtermében. Miközben a pár a vendégekkel volt elfoglalva, beszélgettek velük és jól szórakoztak, addig a hangulatfelelős nem más volt, mint Lana Del Rey, aki előadta meglepetés számát, a „Young and Beautiful"-t. Ezt követően pedig az egész Kardashian-család odavonult az énekesnőhöz, hogy egy közös fotóval örökítsék meg ezt az álomszerű pillanatot.

Fogalmunk sincs, hogy az esküvő mennyibe kerülhetett, de az biztos, hogy ezt az egészet összehozni és majd az estére 200 főt egy arannyal kirakott asztalnál 6 fogáson keresztül végig etetni, nem a legolcsóbb mulatság lehetett. De hát nincs mit tenni akkor, ha az embert Kanye Westnek és Kim Kardashiannak hívják.

A sztáresküvők mellett a hazai lehetőségek is érdekelnek?
Válts jegyet elővételben Magyarország legnagyobb Esküvő Kiállítására!
https://eskuvo-kiallitas-osz.hu/jegyvasarlas/

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!