Az esküvő napja - ifaktor
Kim Kardashian és Kanye West esküvőjükön kezükben tartják kisgyermeküket

Kanye West és Kim Kardashian Párizstól Olaszországig házasodtak össze egy teljes hétvégén keresztül, ahol a létező összes nagy név és gazdagság központosult.


Kim Kardashian és Kanye West 2014-ben úgy döntött, hogy Olaszországban, azon belül is Firenzében mondják ki a boldogító igent. Ha ez önmagában nem lett volna elég, akkor egy kis ízelítőt adunk most abból, milyen is volt Kim lánybúcsúja Párizsban és azt követően Andrea Bocelli hogy énekelt, miközben a páros az oltár elé járult.

Kardashian-lánybúcsú

Az egész hacacáré első megállója Párizs volt, ahol kim egy Balmain ruhában ünnepelte lánybúcsúját testvéreivel és barátaival a Hotel Costesben. A nagy alkalomra még Kim mamája is eljött, aki életében először járt Párizsban. Egy felejthetetlen estét csaptak a lányok, akik a Crazy Horse nevű párizsi szórakozóhelyen zárták a reggelt.

Előlakodalom

A lánybúcsút követő napon, a híres divattervező Valentino Garavani, egy elő-ebédet tartott a saját házában Kimnek, Kanyenak és nagyon közeli rokonaiknak és barátaiknak, addig a násznép pedig az 5. György Király Four Seasons hoteljában táborozott le.

Az ebédre Valentino Garavanihoz és Giancarlo Giamettihez konvojban érkeztek a vendégek. Az ünnepelt pár komplett fotós és videós stábot is magával hozott, hogy megörökítsenek minden pillanatot ezen a gyönyörű helyen.

vogue.com

Előlakodalom

A Vogue egyik újságírója Andre Leon Talley is ott volt, hogy elsőként írhasson ezekről a csodás eseményekről, amik Kanye és Kim esküvőjét övezik. A házigazda pedig nagylelkűen és teljes odaadással köszöntötte az ottlevőket.

„Szeretnék köszöntőt mondani ennek a két gyönyörű embernek előttem. Továbbá szeretném megköszönni Kris Jennernek, hogy ilyen gyönyörű lányai vannak. Ezek a lányok még szebbé varázsolják az étkezőmet."
„Kívánok nagyon sok sikert és szeretetet és hosszú életet!"

mondta Valentino Garavani.

Az esküvői próba

Erre az eseményre már nem Párizsban, hanem Versaillesben került sor, ahová természetesen Kim egy méregdrága Maison Martin Margela ruhában érkezett. Eztán körülbelül 600 vendég volt és evett egyidőben a Versailles-i kastély tükörtermében. Miközben a pár a vendégekkel volt elfoglalva, beszélgettek velük és jól szórakoztak, addig a hangulatfelelős nem más volt, mint Lana Del Rey, aki előadta meglepetés számát, a „Young and Beautiful"-t. Ezt követően pedig az egész Kardashian-család odavonult az énekesnőhöz, hogy egy közös fotóval örökítsék meg ezt az álomszerű pillanatot.

Az esküvő napja

Míg a násznépet két járatos géppel Párizsból Firenzébe repítették, addig az esküvői privát meghívottak közül néhányan magán géppel érkeztek, akárcsak Scott Disick.

Ez később derült ugyan ki, de Kim egy Instagram-posztban megosztotta az élményét a készülődéséről, hogy a sminkjét muszáj volt még megcsinálni az időből pedig szinte majdnem kifutottak.

„Szinte alig tettük fel a fátylat, már nyomtak is ki az ajtón, hogy sétáljak az oltárhoz, mert Andrea Bocelli elkezdett énekelni és azt nem hagyhattam ki. Fogalmam nem volt arról, hogy aki énekel, az tényleg Bocelli egészen addig, amíg ki nem léptem és sikítoztam belül! Mennyi csodálatos emlék."

írta Kardashian.

Amíg Kim ezeken a dolgokon ment keresztül, addig Kanye saját maga felkészítése mellett gondosan ügyelt arra, hogy a részletek is rendben legyenek. Körbejárta a helyszínt Rich Wilkerson Jr. tiszteletessel, gondosan kiválasztotta, hogy mit fog felvenni. Ebben pedig Kourtney Kardashian volt párja, Scott Disick volt a segítségére.

A ruhák egy szálig, mindegyik Givenchy volt, amiket Riccardo Tisci divattervező tervezett. A páros, amikor megkérték őket, hogy húzzák egymás ujjára a gyűrűt, mi mást adhattak volna egymásnak, mint Lorraine Schwartz gyűrűket. Kanye gyűrűje egy szimpla arany gyűrű volt, míg Kimé egy gyémántgyűrű, aminek a közepén egy 15 karátos gyémánt csücsült. Egyébként Kim eljegyzési gyűrűje is Lorraine Schwartz volt.

Az esküvőt gyönyörű Olasz reneszánsz stílusú helyen és templomban tartották. Ezen felül pedig Kanye egy hatalmas virágfalról posztolt, ami teli volt gyönyörű virágokkal. Az egész esküvőt egyébként Sharon Sacks, a celeb-esküvők szervezője hozta össze.

Fogalmunk sincs, hogy az esküvő mennyibe kerülhetett, de az biztos, hogy ezt az egészet összehozni és majd az estére 200 főt egy arannyal kirakott asztalnál 6 fogáson keresztül végig etetni, nem a legolcsóbb mulatság lehetett. De hát nincs mit tenni akkor, ha az embert Kanye Westnek és Kim Kardashiannak hívják.

A sztáresküvők mellett a hazai lehetőségek is érdekelnek?
Válts jegyet elővételben Magyarország legnagyobb Esküvő Kiállítására!
https://eskuvo-kiallitas-osz.hu/jegyvasarlas/

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!