Kim Kardashian és Kanye West házassága menthetetlen - ifaktor
Kim Kardashian és Kanye West közös fotója gyermekeikkel

Kanye West könyörgései ellenére Kim Kardashian készen áll arra, hogy továbblépjen a házasságukból, és azt mondta a bíróságnak, hogy beleegyezik "bármilyen feltételbe", ami ahhoz szükséges, hogy jogilag egyedülállóvá váljon.


Kim Kardashian és Kanye West kapcsolatának idővonala:

E! News és a TMZ megszerezte a 41 éves valóságshow-sztár ügyvédje által pénteken, december 10-én benyújtott bírósági dokumentumokat.

"A felek házassága helyrehozhatatlanul megromlott. [Kardashian] nem kíván többé [West] felesége lenni" - áll a papírokon. "Nem kérdés, hogy a felek házassága már nem életképes. [Kardashian] nem kíván kibékülni [Westtel], és a házasságuk megszüntetését kéri. A kibékíthetetlen ellentétek a házasság helyrehozhatatlan felbomlásához vezettek, és nincs lehetőség a házasság megmentésére tanácsadással vagy más módon".

A beadvány szerint a 44 éves West, aki nemrég változtatta meg a nevét Ye-re, és a jogi csapata nem reagált Kardashian próbálkozásaira, hogy az ügyet gyors és békés úton megoldják, mióta februárban beadta a válókeresetet.

Minden, amit Kanye mondott Kim Kardashianról a szakításuk óta:

A KKW Beauty vezérigazgatója, aki a nevét szintén vissza akarja változtatni a leánykori változatára, a beadványban megismételte kérését.

"[West] és köztem kibékíthetetlen ellentétek voltak és vannak, amelyek miatt a házasságunk menthetetlenül megromlott. Jelenleg semmilyen tanácsadás vagy békülési kísérlet nem vezet semmire"

- olvasható a dokumentumokban.

"[Westnek] nem származik semmilyen hátránya abból, ha a házasságunkat azonnal felbontjuk, különösen tekintettel arra, hogy a házasságunk során végig betartottuk a házasság előtti megállapodásunkban foglaltakat, és fenntartottuk a vagyonunk különvagyoni jellegét".

Végezetül megállapítja:

"[West] és én is megérdemeljük a lehetőséget, hogy új életet kezdhessünk. Ezért kérem, hogy adjanak helyt a házasságunk felbontására és megszüntetésére irányuló kérelmemnek".

A Skims tervezőjének és a rappernek négy közös gyereke van. A hónapokban, miután Kardashian jogi lépéseket tett hatéves házasságuk megszüntetése érdekében, West nyilvánosan azt állította, hogy nem kapta meg a papírokat.

"Még csak el sem váltunk. ... Szóval hogyan - mert [ez] nem vicc számomra, a gyerekeim azt akarják, hogy a szüleik együtt maradjanak"

- mondta a Grammy-győztes a Revolt "Drink Champs" című műsorában novemberben.

Kardashian eközben továbblépett Pete Davidsonnal, a 27 éves komikussal. Egy bennfentes azt mondta a Us-nak, hogy a Keeping Up With the Kardashians öregdiákja azt akarja, hogy Kanye aktív részese legyen a gyerekek életének, de azt nem akarja, hogy bármilyen más módon együtt legyenek.

"Kim olyan sokáig dolgozott azért, hogy ő és Kanye házassága működjön, de nem sikerült"

- mondta a forrás a Us-nak december 13-án, hétfőn, megjegyezve, hogy West minden ünnepségre és családi összejövetelre meghívást kap, mivel továbbra is "társnevelő".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!