Történelmi pillanat: Kim Kardashian pasija és a gyerekek - ifaktor
Kim Kardashian és kislánya egy közös képen az ágyban fekve

Végre teljesen felszabadult lehet Kim Kardashian, akinek már csak azt a mérföldkövet kellett átlépnie, hogy bemutatja gyermekeit új, sokkal fiatalabb barátjának.


Kim Kardashian és Pete Davidson románca, már nem holmi egyszerű dajkamese. A modell hónapok óta egy párt alkot a mindössze 28 éves humoristával. A néhány hónap alatt, Davidson már találkozott Kim édesanyjával, testvérével és legközelebbi barátaival is, viszont Kanye Westtel közös gyermekeivel, még nem. Eddig a pontig.

Szemmel láthatólag remekül szórakozott Pete és North West, akik egy rózsaszín kiskocsival krúzoltak végig néhány utcán keresztül, vasárnap délután. Nagyjából fél órát töltöttek együtt, és szemmel láthatólag a Grammy-díjátadó gála sem érdekelte jobban Petet, mint hogy „nevelt gyermekével” időt töltsön el.

Ez pedig egy újabb lépés volt afelé, hogy teljes minőségében, egy közös családot alkothassanak majd a jövőben Kimmel, és a gyerekekkel. A rózsaszín kifejezetten jó választás, ha egy kislányt szeretnél lenyűgözni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!