Kim Kardashian kilöveti az űrbe jelenlegi pasiját - ifaktor
Pete Davidson vajszínű sapkában és farmerkabátban mosolyog

Kim Kardashian jelenlegi barátját egyik oldalról élve eltemetik, másikról pedig a barátnője az űrbe löveti.


Amikor valaki Pete Davidsont egy igazi „Rising Star”-ként emlegeti, akkor a szó szoros értelmében is teheti. Ugyanis Kim Kardashian jelenlegi barátja, titokban a világ egyik leggazdagabb emberével, az Amazon alapítójával, Jeff Bezos-val találkozott, aki mostanság gazdag emberek számára kínál űrsétát a saját űrhajóján.

A TMZ szerint, Bezos-t arra kérték, hogy képezzék ki Pete Davidsont is, hogy elhagyhassa a földet és egy földöntúli élmény részese lehessen. Azt azonban mindenképp érdemes megjegyezni, hogy Pete már évek óta szeretne az űrbe eljutni és a milliárdossal való egyeztetések, nem most kezdődtek már.

TMZ

Még januárban Kim és barátja közös vacsora keretein belül beszélgettek, többek között erről a lehetőségről is. Most egyelőre még mindig nem száz százalék, de nagyon közel állnak hozzá, hogy végre összejöhessen a fiatal srác álma és mehessen az űrbe.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!