Kim Kardashian pasiját csúnyán földhöz vágták - ifaktor
Pete Davidson piros fekete pulóverben ordít

Reklám ide vagy oda, Kim Kardashian pasiját, Pete Davidsont egy NFL játékos vágta úgy földhöz, hogy ott is maradt.


Azok akik kevésbé csípik Pete Davidsont, azok imádni fogják ezt a videót.

A humorista-színészt egy volt NFL játékos, Jerod Mayo úgy földhöz vágta, hogy alig tudott utána megszólalni. Mindezt egy reklám kedvéért, ami az ételpazarlásra hivatott felhívni a figyelmet.

A reklám, ami a Super Bowl eseményére készült, hétfőn jelent meg és azt láthatjuk rajta, hogy Mayo különböző embereket terít le a földre azért, mert teljesen ehető és felhasználható ételeteket dobnak ki.

Az ex-NFL játékos elkapott egy nőt, egy férfit és természetesen Pete Davidsont is.

A 188 centis, 113 kilós játékos a videón is látható, ahogy beront Davidsonék házibulijába, amikor éppen a humorista bekap egy falatot. Majd mikor neki akar rontani a sportoló, megállítja Davidson:

„Hó-hó! Anyu már végzett az étel pazarlással.”

Ekkor úgy tűnik, mintha Jerod éppen elsétálna, majd egyszer csak teljes erejéből földhöz vágja a színészt és azt mondja neki:

„Muszáj volt!”

Erre pedig Davidson azt felelte:

„Persze, megértem. Eléggé üthetőnek nézek ki.”

Ez a reklám a világ legnagyobb sporteseményén kerül majd lejátszásra, de mivel már kint van és láthatja mindenki, szinte biztos, hogy Kanye West is együtt tud érezni vele.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!