Kim Kardashian és párja nem jó ruhában érkeztek a Bahamákra - ifaktor
Kim Kardashian és Pete Davidson

Sikerült megörökíteni, ahogy Kim Kardashian és új párja Pete Davidson nyaralni mentek hiányos felszerelésben.


Kim Kardashian és Pete Davidson körül mostanában nagy a felhajtás. A szokatlan páros végre teljesen kendőzetlenül mutatkozott együtt, amikor éppen a Bahamákra indultak. Privát repülőjükkel és hajójukkal indultak útnak, de amikor megérkeztek nem lehetett eldönteni, milyen időre készültek.

A páros közeli barátaikkal fogják eltölteni az időt a szigeten. Mostanra elég volt Kim számára annyi idő, hogy kijelentse, számára teljesen elragadó személyiséggel rendelkezik Pete és a legközelebbi barátai is áldását adták arra, hogy együtt járjon a humorista-színésszel.

TMZ

Ami pedig Kanye Westet illeti, letett a próbálkozásokról, így meg is környékezte Julia Fox színésznőt, akivel múltkor már együtt vacsorázott a Carbone nevű étteremben Miamiban. Ami az egészet még érdekesebbé teszi, hogy Ye nem sok kreativitásról tesz tanúbizonyságot, ugyanis a Carbone Kim kedvenc étterme a városban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!