John Legendék szerint is több nevetés kell Kim Kardashiannak - ifaktor
John Legend és Chrissy Teigen halloweenkor

Mióta felröppent a hír, hogy Kim Kardashian a színész-humorista Pete Davidsonnal randizgat, a sztár-világ több alakját is megfogta a hír. John és Chrissy mondta el véleményét a TMZ-nek.


John Legend és felesége utóbbi irodájánál sétált, mikor az amerikai hírportál, a TMZ egyik újságírója leszólította őket és arról kérdezte a párost, hogy mit gondolnak a Kim Kardashian és Pete Davidson körüli pletykákról?

Chrissy, aki egyébként barátnője Kimnek elmondta, hogy a humor nagyon sokat dob Peten és többek között ez volt az egyik fő dolog, ami megfogta őt is Johnban.

Az idő is Pete mellett szól, ugyanis Kim elég sok időt töltött rendkívül fura férjével Kanye Westtel, akitől mostanra teljesen elhidegült. Ezen érzelmi állapot és egy jól fűszerezett humorzsák tökéletes receptje lehet egy boldogtalan nő számára.

Egyelőre Chrissy sem mondott semmit arról, hogy valóban lehet-e járásról beszélni a páros esetében, azonban minden bizonnyal kész válaszokkal rendelkezik, ha bárki erről kérdezné őt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!