Meg se ismered Kim Kardashiant régi fotóján - ifaktor
Kim Kardashian fekete ruhában ül egy fehér kanapén és telefont tart a kezében

Szinte felismerhetetlen azon a képen Kim Kardashian, amit a napokban osztott meg közösségi oldalán követőivel.


Az amerikai világsztár nyíltan vállalja, hogy kicsit sem tartja ördögtől valónak a szépészeti beavatkozásokat. Olyannyira nem, hogy az arca teljesen megváltozott már régi kinézetéhez képest.

Ezzel most szembesültünk csak igazán, amikor megosztott Instagram-oldalán egy régi fotót magáról és édesapjáról. Posztjából kiderült, hogy a képet 1998-ban készítették az apukája születésnapján.

Tehát a fotó már 24 éves és készültekor Kim 17 éves volt. Azóta jó sok változás állt be Kim életébe és külseje is egészen más már, mint a 24 évvel ezelőtti képen.

,,Születésnapi szelfi apukámmal! Ezt a képet ezen a napon készítettük, amikor a születésnapját ünnepeltük az örmény étteremben 1998-ban. 2.22.44-én született és ma van az angyal száma 2.22.22. Határozottan érzem az angyalokat körös-körül, és téged is mindig. Köszönjük, hogy mindannyiunkat mindig irányítasz és védelmezel. Téged ünnepellek ma, apa. Nagyon hiányzol"

- írta megható bejegyzésében Kim.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!