Kim Kardashian nem így képzelte el, hogy húga férjhez megy - ifaktor
Kim Kardashian bőr ruhában és egy napszemüvegben áll a házban

Kourtney Kardashian titokban hozzáment Travis Barkerhez, azonban annyira eltitkolta, hogy még saját testvérét sem avatta be a nagy napba.


Kourtney Kardashiannak lesz mit megmagyaráznia! Leginkább azért, mert egy Jimmy Kimmel interjúban, miközben promózták új sorozatukat, szóba jött az is, hogyan esküdött meg szerelmével, amiről Kim Kardashian egyáltalán nem tudott.

Ugyanakkor a házasság hivatalosan még sem köttetett meg, mert tanúk hiányában képtelenek voltak érvényesíteni a házasságot. Ez azonban nem mentség az alól, hogy Kourtney az édesanyjával beszélt is róla, míg Khloéval közben Facetime-hívásban volt. Egyedül Kim volt az, aki a saját családi csoportjukból értesült arról, hogy kishúga férjhez ment.

Kimmel megkérdezte a legidősebb Kardashiant is, hogy mit szólt az egészhez?

„Betette csoportba, hogy ’amúgy srácok, férjhez mentem!’ több millió üzenetre ébredtem következő reggel.”

Több mint valószínű, hogy Kim már nem haragszik a történtek miatt, hiszen a ceremónia nem volt hivatalos, így bőven ráérnek még megszervezni a hatalmas lagzit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!