Kim Kardashian válás óta először randizik, nem is akárkivel! - ifaktor
Kim Kardashian és Pete Davidson

Már a második randin is túl van Kim Kardashian és szinte a levegőben tapintható a vonzalom Pete Davidson színész-humoristával.


Kim Kardashian és Pete Davidson nagyon úgy tűnik, hogy közelednek egymáshoz, ugyanis már második alkalommal randiztak. A páros most egy baráti társasággal vacsorázott a Zero Bondban, New York Cityben.

Kim és Pete külön érkeztek, de a közös vacsorázás itt nem állt meg, ugyanis a következő este a staten island-i Campaniaban találkoztak, ahol a privát bejáratnál mentek be és exkluzív felszolgálást kaptak. Itt azonban nem voltak annyira elkülönítve, mégis az, hogy 3 alkalommal találkoztak 1 hét leforgása alatt, ráadásul az ország két különböző pontján élnek, már találgatásokra adhat okot.

Ezen felül pár nappal ezelőtt szintén egy baráti társaság keretein belül újra együtt volt a páros. Itt már egymás mellé ültek egy hullámvasúton, miközben egymás kezét fogták. Mi ez ha nem 'Love is in the air'?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!