Kim Kardashian nőket földbedöngölő kijelentését magyarázta - ifaktor
Kim Kardashian trikóban és kabátban egy fa előtt

A világ értetlenül állt Kim Kardashian megjegyzését illetően, miszerint a nőknek el kéne menniük dolgozni, mert szerinte manapság senki nem akar.


Kim Kardashiant ennyi idő távlatából is betalálják, hiszen a közelmúltban egy olyan kijelentés hangzott el a szájából, amivel nagyon sok ember, kifejezetten nők haragját vívta ki magának. Most egy interjúban próbálta magát tisztázni, miszerint az akkori szavait, teljes mértékben kiforgatta a sajtó és az emberek is.

Mint ahogy azt már megírtuk, Kim, aki egy TV-s reality műsorből csinált magának karriert és épített birodalmat, a következőt mondta egy beszélgetés során:

„A legjobb tanácsom a nők számára, hogy emeljék fel a seggüket és menjenek el dolgozni.”

Természetesen ezt követően durva kritikákat kapott Kim, amik mostanra olyan testet öltöttek, hogy muszáj volt tisztáznia akkori megfogalmazását.

„Ez nem egy általános kijelentés volt a nők felé, amiben azt akartam éreztetni, hogy nem tisztelem a munkát, vagy nem dolgoznak elég keményen. Tudom, hogy keményen dolgoznak. A mondat teljesen ki lett forgatva, és nagyon sajnálom, ha így jött le.”

tette hozzá Kim.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!