Kim Kardashiant láthatjuk a legújabb Simpson család részben - ifaktor

A párizsi divathét alkalmából készítettek egy 10 perces Simpson család-részt Kim Kardashiannal és Justin Bieberrel.


Kim Kardashian, Kanye West és Justin Bieber is látható a legújabb Simpson család részben. A készítők az idei párizsi divat-hét alkalmából készítették el a Balenciaga márka bemutatójára a sztárokat.

Egy speciális, 10 perces részben láthatjuk, ahogy Homer és Marge együtt tűnnek fel a fent említett divatbemutatón. Homer pedig hozza a formáját és a legmenőbb Balenciaga szettben lép ki a kifutóra, amit pedig az első sorból figyel Kanye, Kim és Justin. Ezt pedig Kim meg is osztotta Instagram-sztorijában.

Mint ahogy más ilyen jellegű sorozatok, úgy a Simpson család is egyfajta görbe tükröt tart a társadalom elé. Ezen apropóból pedig a francia divatot figurázták ki és az embereket, akiket felvonultatnak a kifutón. Az érdekesség pedig továbbra is az volt, hogy mindezt le is vetítették az eseményen.

TMZ

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!