Király L. Norbi már tűsarkúban pörög a rúdon - ifaktor
Király L. Norbi az utcán sapkában
Király L. Norbit 2010-ben ismerhette meg az ország, az akkori X-faktor versenyzőjeként. Rekedtes hangja, rocker stílusa és egyedi mozgása hamar a védjegyévé vált. Most viszont egy új szakmában csillogtatta meg tehetségét, ez pedig a rúdtánc.


Király L. Norbi tehetsége ellenére azonban már végleg felhagyott az énekléssel és most azt is megmutatta nekünk, milyen szakmára váltott. Fél éve elkezdett rúdtánc órákat venni. Instagram-oldalán osztja meg velünk, ahogy magassarkúban otthon gyakorol. Norbi elmondta, hogy már az első rúdtánc órája alkalmával, annyira megfogta ez a sport, hogy azonnal beszereltetett egy rudat otthonába.

Norbi nagyon élvezi új szenvedélyét, hetente legalább ötször gyakorol, továbbá azt is elárulta, hogy a jövőben nem tartja kizártnak, hogy esetleg ő is oktasson, illetve azon is gondolkodik, hogy fellépéseket vállaljon.

Követői odavannak Norbi tehetségért és nagyon támogatóak ezzel kapcsolatban az ex-énekes Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!