Király Linda hónapok óta nem költözhetett be otthonába - ifaktor
király linda és király viktor
Az énekesnő kálváriája tavaly december óta tart.

Az aranytorkú énekesnő, Király Linda élete sem csak csillogás. Linda közel hét hónapja nem költözhet be felújítás alatt lévő lakásába. Az énekesnő egy teljes körű átalakítást indított el, de nem számított rá, hogy a szakember- és az anyaghiány miatt, így eltolódnak majd a munkálatok.

,,Hatalmas a szakemberhiány, én is sokáig kerestem, mire találtam egy jó csapatot, mivel arról is sokat hallottam, hogy sajnos rengeteg az olyan mester, aki csak állítja magáról, hogy tapasztalt szakember, sajnos bele lehet ebbe futni. Nekem ebben legalább szerencsém volt"

-nyilatkozta.

Linda rendívű csalódott, hogy ilyen sokáig kell várni és már csak azt reméli, hogy a végeredmény tökéletes lesz.

"Az asztalos, akivel a konyhabútort és a gardróbot csináltatom, az utóbbira azt mondta, hogy szeptember előtt el sem tudja kezdeni. De nem érdekel, én akkor is beköltözöm, amint lehet, legfeljebb majd zsákokból öltözködöm. Bérlakásban élek, és azt bizony fizetni kell. Az eredeti terv szerint februárban költöztem volna, aztán kitoltuk a határidőt áprilisra, most július van... Szóval hónapokkal húzódik, de remélem, hogy lassan tényleg véget ér ez az őrület"

-árulta el az énekesnő.

(Ripost)


Ne hagyd ki!