Király Linda válaszolt a súlyát kritizáló kommentelőknek - ifaktor
király linda és király viktor

Az énekesnőt a mai napig érik sértések a külsője miatt.


Király Linda hasonlóan teltebb idomú nőtársaihoz, számos rosszindulatú kommentet kap az interneten. Az énekesnő nemrég Olaszországban nyaralt és az ott készült fotójára számos negatív vélemény érkezett.

Linda karrierjének hosszú ideje alatt megtanulta kezelni ezeket a bántásokat, de felhívja rá a figyelmet, hogy másokat sokkal érzékenyebben érinthetnek ezek a megjegyzések. Ugyanis Linda egy Instagram-bejegyzésben reagált a követőinek, amelyben elmondja, hogy véleménye szerint rendkívül szomorú, hogy egy tehetséges énekesnőt még mindig a külsöje alapján ítélnek meg, vagy jelen esetben elítélnek.

Nagy a baj. Tényleg itt tartunk a mai világban hogy arról beszélünk hogy ki hány kiló lehet? Borzalmasdolgok történnek a világban és egyre nehezebb az élet / megélhetés mindenki számára és ez a téma hogy éppen le vagyok fogyva vagy sem? Tisztelet a kivételnek persze de Hogyha ettől jobban érzi magát az az ember aki erről ir kommentet akkor egészségére. Én azért vagyok itt, és azért kezdtem el zenélni hogy segítsek es erőt adjak. Nem vagyok képes csöndbe maradni ha másokat azért bántanak/ ítélkeznek amiről nem tudjuk a hátterét. Itt nem rólam van szó, mert én már rég megtanultam ezt kezelni es helyre rakni. Igen Tudom nem vagyok vékony és nem is érdekel ha őszinte vagyok. Viszont Számtalan fiatal van aki látja ezeket a kommenteket es teljesen torz kép alakul ki bennük mert azt látják hogy hiába dolgozik valaki keményen es épít fel egy karriert a tehetségével mert úgyis csak arról lesz szó hogy hogy néz ki. Ébredjünk mar fel! Borzalmasan szerencsések vagyunk olyan szempontból, hogy eszméletlen tehetségek/eszek vannak nálunk es csak annyit kellene csinálnunk hogy biztassuk es támogassuk a másikat. Nagyon különlegesek vagyunk es szomorúnak tartom hogy az igazi értékeinket elveszítjük az ilyen fajta egymás rombolásában.

-írta Instagram-bejegyzésében Linda.

Az énekesnő posztja alá számos népszerű celeb és influenszer is reagált a történtekre. Megyeri Csilla például saját tapasztalatait is megosztotta.

Én is pont tegnap kaptam hasonló bántást...🥴 Ezeknek az embereknek, akik Téged és mindenki mást iskritizálnak... - igazából magukkal nincsenek kibékülve. Az élet is fáj nekik.😔Ettől Te nem leszelkevesebb, és ők sem lesznek többek.Szeretünk Linda, fantasztikus Nő vagy!
Ez a lényeg! 😘


-írta a kommentjében Csilla.

Továbbá Ördög Nóra, Ábel Anita, Lady Szomjas és az énekesnő testvére, Király Viktor is egyetértését és támogatását fejezte ki a kommentszekcióban. Illetve számos dicsérő kommentet is kapott Linda a rajongóitól.


Ne hagyd ki!