Király Viktor és a TOP3 énekesből lett műsorvezető - ifaktor
Király Viktor és Rókusfalvy Lili.
Király Viktor a szombaton induló A Dal 2022 műsorvezetőjeként először látja el ezt a feladatot. Ám nem ő az első énekes, aki műsorvezetői babérokra tör, lássunk most három ilyen előadót.


Majoros Péter

Majka esetében nehéz eldönteni, hogy mi volt előbb, műsorvezető vagy rapper? Egy biztos, hogy egy valóságshow indította be a karrierjét mindkét irányba, amelyet ő remekül meglovagolt, így napjainkban Magyarország egyik legnépszerűbb zenei előadója és egyben legfoglalkoztatottabb műsorvezetője is – noha az utóbbi időben a műsorvezetést kicsit háttérbe szorította. Az ózdi rappert először 2004-ben a Cool TV alkalmazta műsorvezetőként.

Kasza Tibi

Szintén befutott énekesként lett műsorvezető, azonban azt sem szabad esetében elfelejteni, hogy sokat nyomott a latba nála az is, hogy a közösségi média felületein elképesztő mennyiségű követővel rendelkezik. Azóta Majkához hasonlóan, nagyon foglalkoztatott műsorvezető a TV2-nél. Önálló televíziós show-műsora 2013. augusztus 26-án indult el Kasza! címmel, ezután indult be igazán műsorvezetői karrierje.

Puskás Peti

Puskás Petit leginkább az X-Faktor mentoraként láthatjuk a képernyőn, noha szerepelt már Dallos Bogival a Nyerő Párosban is. Viszont sokan talán elfelejtik azt a tényt, hogy Nádai Anikó mellett a Való Világ 9 és 10 házigazdája volt. Első szereplése műsorvezetőként mégsem ekkor, hanem Lékai-Kiss Ramóna oldalán történt 2017-ben, amikor a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality műsorral beindult a műsorvezetői karrierje.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!