Új dokumentumfilmben láthatjuk Harry és Vilmos rivalizálását - ifaktor
harry vilmos herceg bestzélgetnek

A 2 részes dokumentumfilmben Harry és Vilmos közötti versengésről és a királyi család médiával való kapcsolatáról is hallhatunk.


Az első része a „Hercegnő és a sajtó" című filmnek azt mutatja be, hogy milyen felhajtás is van jelenleg Vilmos és Harry között és hogy ezt a média hogyan lovagolta meg. Ez a viszály 2012-ben indult.

„Vilmos és Harry kapcsolata a médiával, már gyerekkoruk óta szigorú alapokra lett helyezve. Ez pedig teljesen világossá teszi, hogy hogyan is látják a médiát. De ahogy láthattuk, mindkettejük élete más irányt vett és ahogy felnőttek, másként is állnak hozzá bizonyos dolgokhoz."

mondta Victoria Murphy, aki a királyi családról tudosít.

A dokumentumfilm arra is kitér, hogy volt az angol újságokkal egy ki nem mondott megállapodása a családnak, hogy bizonyos újságíróknak rendelkezésükre állnak egy két plusz hírrel.

Ez idővel és Harry folytonos gyűlöletével a média felé, megváltozott. Kate sem tudta hozni a megbeszélteket.

„A fotósok úgy érezték, hogy nem hajlandó arra, hogy jó képet készítsenek róla. A hajával takarta az arcát."

mondta Tim Ewart.

Ez a film arra is kitér, hogyan rivalizálnak egymással a testvérek és milyen hatással volt Harryékre az, hogy elköltöztek a palotából.

Szinte pár órával azelőtt, hogy leadták volna Angliában a filmet, Vilmos épp egy királyi eseményen vett részt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!