Így csomagolj be több szettet is egy kisméretű bőröndbe - ifaktor
Így csomagolj be, akár több szettet is egy kisméretű bőröndbe

Minél kevesebb ruhát vihetünk egy utazásra, annál nagyobb bajban érezzük magunkat. Hirtelen nem tudjuk eldönteni, hogy elég lesz-e pár nyári szett, vagy a biztonság kedvéért préseljünk a bőröndbe melegebb darabokat is. Itt a megoldás, ha csak kisméretű bőröndöt vihetsz magaddal, hogyan szoríts helyet még több ruhának.


A legtöbb esetben, ha repülünk egy másik országba, csak kisméretű bőröndöt vihetünk magunkkal. A nagyobbat már fel kell adnunk, ami plusz költséggel jár és akár el is veszíthetjük a holminkat.

Az internet azonban számos előnye mellett arra is jó, hogy az ilyen helyzetekre megoldást találjunk. Az utóbbi időben ugyanis elkezdtek terjedni a közösségi oldalakon videók arról, hogyan tudjuk trükkösen a ruháinkat belepréselni a kisméretű bőröndünkbe is.

Egészen elképesztő, hogy egy jó technikával mennyi helyet tudunk spórolni. Csupán tudni kell, hogy melyik szárat hova hajtsuk és már be is fért a bőröndbe jó sok szett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!