Kiss Ádám: ,,Szeretek kikacsintgatni másfelé, kísérletezni" - ifaktor
Kiss Ádám az Észbontók című műsorban

Kiss Ádám mindig is kiakarta próbálni a műsorvezetői szerepet és most alkalma is nyílik rá. Puzsér Róbert kritikája után a humorista is elárulta, mi áll döntésének hátterében.


Korábban már megírtuk, hogy mi volt Puzsér Róbert véleménye Kiss Ádám legújabb tévés szerepléséről, az Észbontók műsorvezetésével kapcsolatban, azonban most maga a humorista is elárulta, hogy miért is vállalta pontosan ezt a megkeresést.

Ádám legújabb Facebook-bejegyzésében elmondta, hogy 17 éve mond folyamatosan nemet, az ilyen és ehhez hasonló műsorvezetői felkérésekre, de most úgy érzi, ezzel most kivételesen tudna azonosulni, nem mellesleg a több, mint kétéves pandémia után szinte lehetetlen volt visszautasítania ezt a lehetőséget. A humorista szerint ezalkalommal teljesen ki kell lépnie a komfortzónájából, hiszen azon kívül, hogy nem egyedül van a színpadon, számtalanszor kell majd rögtönöznie is.

,,Szeretek kikacsintgatni másfelé, kísérletezni. Általában sokféle dolgot csinálok. A stand up mellett írtam már könyvet, forgattam nagyj átékfilmet. Ötletelek projektekhez másoknak, reklámokat írok, sorozatokat készítek, forgatok, vágok. Amikor tavaly, 2 rossz pandémiás év után megkerestek, hogy vállalnám-e a jubileumi évadot ünneplő, megújult Észbontók műsorvezetését, megtetszett az ötlet. 17 éve mondok nemet az ilyen felkérésekre, de most kapóra jött. Nem is műsorvezetőnek mondanám magam, hanem házigazdának. Ezt a típusú tévézést mindig is ki akartam próbálni, hátha ki tudok hozni belőle valamit, és persze valami újat magamból. Vonzó volt, hogy ez is szórakoztató műsor, hogy a vidámságról szól és van benne kihívás is. Mert nekem kilépés a komfortzónából az, hogy nem egyedül vagyok a porondon, hogy más instrukcióit kell követnem, hogy nemcsak a saját szövegem mondom. Azzal, hogy új vizekre eveztem, össze kellett kapni magam. Megint kicsi voltam és izgultam. Imádtam az egészet, főleg azt, amikor lehetett improvizálni.”

-írta Facebook-bejegyzésében Ádám.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!