Kiss Barbit egy követője megalázta, az influenszer válaszolt - ifaktor
Kiss Barbi rózsaszín sapkában, farmer kabátban áll az utcán

A népszerű influenszer, Kiss Barbi a hétvégén feldolgozhatatlan mennyiségű üzenetet kapott követőitől, amire igyekezett gyorsan reagálni.


Instagram-követőitől ugyanis megtudta, hogy egy Facebook-csoportban őt alázza egy másik követője, aki kifotózta Barbi történetben megosztott véleményét a gyerekek altatásáról és alvási szokásukról.

Barbi véleménye ezt a bizonyos követőjét rendkívül felzaklathatta, hiszen azonnal egy zárt Facebook-csoportba rohant megosztani azt az ottani tagokkal. A dolog azonban visszafelé sült el. Barbihoz eljutott az információ és reagált is a történtekre.

Barbara kezdetben nem szeretett volna reagálni az ügyre, azonban az igazságérzete nem hagyta őt nyugodni:

,,Egy csepp rosszindulat ill. lenézés nem volt a posztom mögött, de ezt nagyon jól tudja, aki ismer, vagy egy pici is átjött belőlem instagrammon. Ugyan olyan hétköznapi anyuka vagyok, mint bármelyikőtök, aki követ ugyan azokkal a problémákkal, élethelyzetekkel. Nem csak a jó tapasztalatokat, a rosszakat is megosztottam veletek, pl hogy az első három hónap mennyire nehéz volt, mennyit sírtam és hogy semmit se aludtunk. Sosem becsméreltem azokat, akik máshogy látják, máshogy altatnak, etetnek stb. Nem vagyok szakember, ugyanolyan kezdő anyuka vagyok..."

- írta Instagram-történetében Barbi.

A következő történetében pedig már azt láthattuk, hogy az influenszernek írt egy privát üzenetet az a követője, aki korábban a Facebook-csoportban szerette volna lejáratni őt.

Kiss Barbara Instagram-t\u00f6rt\u00e9nete

Instagram/ @barbrakis

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!