Ez Kiss Ramóna gyerekkori kedvenc bandája - ifaktor
Kiss Ramóna a Ninja Warrior-ban
Íme Lékai-Kiss Ramóna családja: szülei és húga
Instagram/ @ramona_kiss

Ez Kiss Ramóna gyerekkori kedvenc bandája

A műsorvezető ugrálva énekelt a magyar együttes koncertjén.


Korábban már mi is írtunk róla, hogy Kiss Ramóna részt vett egy zenés fesztiválon, amelyről egyik Instagram-bejegyzése eléggé felháborította a követőit. Ugyanis a Valmar nevű együttessel készített egy közös fotót, amelyből így egyértelműen kiderült, hogy a fiúk kiestek az akkor még forgatás alatt álló Ázsia Expressz című műsorból.

Nemrég Ramóna egy újabb videóit is megosztott az eseményről. Ugyanis a fesztiválon fellépett a népszerű banda, az Edda Művek is. Nehezen találni, olyan embert az országban, aki ne ismerné az együttes legnagyobb slágereit.

A műsorvezető elárulta, hogy gyerekkori kedvence a banda és imádja a dalaikat. Ezt tudva nem meglepő, hogy Ramóna végig ugrálta és énekelte az együttes fellépését. A fiatal édesanya azt is elárulta, hogy ennek az élménynek köszönhetően újra gyereknek érezhette magát.

,,Egy héttel ezelőtt.. 🤘🏼
#gyereorult
Gyerekkoromban Anyukámék rengetegszer vittek Edda és Republic koncertre...betéve tudom a szövegeket és a rajongásom máig megmaradt. Óriási élmény volt a színpad mellől végig tombolni!"

-írta Ramóna az Instagram-bejegyzésében.


Ne hagyd ki!