Kiss Ramóna mérföldkőhöz érkezett karrierjében - ifaktor
Kiss Ramóna Sztárban Sztár fotózáson zöld ruhában.
Lékai-Kiss Ramóna az Instagram-oldalán osztotta meg örömét a követőivel. A műsorvezetőnő szerint egy újabb mérföldkövet pipálhat ki az életében.


Az X-Faktor műsorvezetésével robbant be Kiss Ramóna, aki több évnyi tehetségkutatózás után átigazolt a konkurens TV2 csatornához, ahol mindeddig a Azonban ezúttal mindkettejüket egészen más szerepben láthatjuk, ugyanis a tegnap debütált friss Sztárban Sztár évadban Ramóna a zsűriben kapott helyet, míg Stohl versenyzőként állt a színpadra. háziasszonya volt Stohl András oldalán.

Azonban ezúttal mindkettejüket egészen más szerepben láthatjuk, ugyanis a tegnap debütált friss Sztárban Sztár évadban Ramóna a zsűriben kapott helyet, míg Stohl versenyzőként állt a színpadra.

A sorozatszínészként indult (Barátok közt) Kiss Ramóna tehát a műsorvezetés és színészkedés után, immár ítészként is kipróbálhatta magát a televízióban.

"A várva várt pillanat, életem újabb mérföldköve, először a zsűriszékben! Drukkoljatok a versenyzőknek, szórakozzunk és érezzük jól magunkat együtt ma este!"

– írta az Instagramon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!