Kiss Virág elárulta, hogyan készülnek a tökéletes fotói - ifaktor
Kiss Virág lila nadrágban és napszemüvegben guggol a hóban

Az influenszerektől szinte már megszoktuk, hogy mindig tökéletes képeket osztanak meg magukról közösségi oldalaikon. Azonban arról kevesen szoktak beszélni, hogy ezek a tökéletes képek, hogyan készülnek közben.


A népszerű fitnesz influenszer, Kiss Virág Instagram-oldalán osztott meg egy irigylésre méltó képet, ami a hegyekben készült, varázslatos téli tájon.

Az influenszer egy rövid ujjú pólóban áll a láthatóan hideg környezetben, mégis olyan könnyednek és simán kibírhatónak tűnik a procedúra.

Virág azonban elárulta követőinek, hogy csöppet sem olyan egyszerű ezeket a képeket összehozni, mint ahogyan azt laikusként elképzeljük.

,,Hogyan készülnek ezek a képek?😁 Zoéval, ezer cuccal fel a hegyre, szánkó-síléc-overál-síbakancs, Plüsskutya, zacskó nasik, Zoé szaladgál-nézelődik, Zoli fotóz, nekem szemem a gyereken mit csinál, átöltözés ahol ahogy sikerül..👉🏻 Lapozz! “Anya mit csinálsz?”❤️💗 szóval így készülnek ezek a képek"

- írta Instagram-oldalán Virág.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!