Kit Harington beismerte, hogy a „Trónok Harca” brutalitása mentális labilitást eredményezett nála - ifaktor
Kit Harington egy szőrmebundában a Trónok harca forgatásán

A színész szerint annyira leterhelt volt a sorozattól, hogy a befejezést követő egy évben, teljes elvonulásra és szünetre ment.


Kit Harington bevallotta, hogy mennyire megviselte valójában az egész „Trónok Harca" sorozat forgatása és a vele járó hirtelen hírnév és feszített tempó. Ezt a „The Jess Cagle Show"-ban mondta el.

A színész egy interjúban elmondta, hogy a túlságosan is természetes jelenetek, valamint a brutális kivégzések és vér, rendkívül megviselték őt fejben.

„A sorozat után mentális problémákkal küszködtem. Szerintem a sorozat túlságosan élethű, nem túl baráti jeleneteinek köszönhető és annak, amit évek óta csinálok."

mondta Harington.

Harington a sorozatban Havas John szerepét játszotta, ami 8 teljes évadon keresztül zajlott. Miután a sorozatnak és a kényszer pihenőnek vége lett, a színész eldöntötte, hogy visszatérne a munkába, azonban a koronavírus járvány okozta szigorítások és szabályozások, nem tették ezt lehetővé számára. A következő munkája egy epizód a „Modern Love" című sorozat második évadjában, ami számára egy „fun" projekt lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!