Zalatnay Sarolta összeveszett Kóbor Jánossal halála előtt - ifaktor
Kóbor János

A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas, Kóbor János 78 éves korában, a koronavírus szövődményeiben vesztette életét. Halála után többen is megszólaltak már a legenda egészségi állapotát illetően.

Az Omega legendás énekes az utolsó napokig nem hitte el, hogy nagyon beteg. A menedzsere szerint nem volt beoltva, mert erősnek, fittnek érezte magát, ezért úgy gondolta, nincs szüksége az oltásra.

Zenésztársai közül sokan próbálták meggyőzni, hogy adassa be valamelyik vakcinát, de Mecky hajthatatlan volt. A frontember még közeli barátjával, Zalatnay Cinivel is összeveszett a makacssága miatt, amelyről az énekesnő számolt be az ACNews-nak.

„Nemrégiben voltam a harmadik oltásomon, akkor is az jutott eszembe, hogy a fenébe Mecky! Miért nem oltattad be magad? Igazi barát volt, remélem békében nyugszik, a családját és főleg a kicsi lányát elképesztően sajnálom”

– nyilatkozta Zalatnay.

„Mecky nem volt vírustagadó, egyszerűen nem szerette volna beoltatni magát. Az oltásokban nem hitt. (…), nem akart vakcinát. Az utolsó percben sem vette tudomásul, hogy mennyire beteg”

– árulta el a Borsnak Trunkos András, az Omega menedzsere.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!