Ezért szakított valójában Köcse György és Stana Alexandra - ifaktor
Köcse György és Stana Alexandra a Dunai panorámában koccintanak.
Sokáig csak találgatások voltak arról, hogy a 12 év együttlét után, tavaly összeházasodó Köcse György és Stana Alexandra miért is válnak pontosan.


Stana Alexandra korábban kijelentette, hogy nem harmadik fél miatt ment tönkre a házasságuk. Ezt cáfolta később az a hír, miszerint a Horváth Grétát elhagyó Meggyes Dávid éppen Alexandráért hagyta ott feleségét.

A táncos ezt határozottan tagadta, és rávilágított, hogy mi volt a legnagyobb oka annak, hogy Köcse Györggyel nem volt közös jövőjük.

„Gyuri inkább külföldön képzeli el az életét, míg én itthon építgetem a jövőmet. Ebből már több nézeteltérésünk, konfliktusunk is volt, de megegyeztünk, hogy itthon maradunk, összeházasodunk, és idővel családot alapítunk. Ezzel szemben alig pár hónappal az esküvő után kaptunk egy munkalehetőséget külföldön, 11 hónapot kellett volna kint töltenünk, de én jeleztem Gyurinak, hogy nem szeretnék menni”

– nyilatkozta a Dancing with the Stars táncosa, aki szerint férje a karriert választotta helyette, hiszen elment egy másik táncpartnerrel. Meggyes Dávidról pedig, így nyilatkozott a Hot!-nak.

„Sajnálom, hogy a nyakába zúdítanak mindent, és rossz színben tüntetik fel, pedig soha nem írt nekem tolakodó üzeneteket. Amint éreztük, hogy itt már alakulhat valami, hazament, és elmondta Grétának, hogy szeretne elköltözni. Nem gondolom, hogy elszerettem a párjától, ahogy beállítják”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!