Köcse György Alexandráról: ,,Már az esküvőnk előtt megcsalt" - ifaktor
Köcse György és Stana Alexandra a Dunai panorámában koccintanak.
Ezért szakított valójában Köcse György és Stana Alexandra
Instagram/@alexandrastana.official

Köcse György Stana Alexandráról: ,,Már az esküvőnk előtt is megcsalt"

Köcse György is elmondta a történet másik oldalát, amely megmagyarázza valójában miért ért végett a táncos pár házassága.


Köcse György reagált volt felesége, Stana Alexandra nyilatkozatára, miszerint a férfi egy külföldi karrier lehetőség végett adta fel a házasságukat. György elárulta, hogy már a második esküvőjük előtt is volt egy harmadik fél a kapcsolatukban.

,,Azzal semmi bajom, ha valaki szerepelni akar, minél több követőt akar szerezni magának, de hogy ezt úgy tegye, hogy közben valótlan dolgokat állít, azt nem tartom korrektnek. Alexandrának mindig fontos volt, hogy külső visszajelzéseket kapjon, akár több személytől is. Bíztam abban, hogy ez egyszer majd megváltozik, és én elég leszek, de hiába volt lánykérés, dupla esküvő, ez nem történt meg. Olyannyira nem, hogy három nappal a második esküvő előtt kiderült, van egy harmadik személy a házasságunkban, egy kolléga, aki ráadásul egy bizonyos pozíciót töltött volna be az esküvőnkön. Bár állításuk szerint csóknál több nem történt közöttük, de számomra már az is megcsalás. Szandi egyébként azzal védekezett, hogy a karrierje miatt muszáj volt jó kapcsolatot ápolnia vele…”

-nyilatkozta György.

A fiatal táncos azt is elárulta, hogy ezután megbocsátott feleségének és adott egy új esélyt a kapcsolatuknak. Azonban ezután valóban kapott egy külföldi megkeresést, amire Alexandra is rábólintott, de az utolsó pillanatban ultimátumot adott a férfinak, aki mivel érezte, hogy kapcsolata zátonyra futott, így elvállalta a külföldi munkát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!