Három oltás után lett koronás Kocsis Korinna, így van most - ifaktor
Kocsis Korinna piros ruhában áll, barna hajjal

Alig telt el pár hét azután, hogy a népszerű szépségkirálynő, Kocsis Korinna bejelentette várandósságát, most arról számolt be, hogy a koronavírus betegséggel küzd.


Korinna posztjában azt is elmesélte, hogy három oltás után fertőződött meg a koronavírussal, amit elképzelni se tud, hogy milyen durván hatott volna szervezetére az oltások nélkül.

A modell arra biztatta követőit, hogy vegyék fel az oltásokat, hiszen a megfertőződés elkerülhetetlen, azonban a vakcinák segítségével enyhébb lefolyású, vagy akár teljesen tünetmentes is lehet.

Korinna egyébként már sokkal jobban van, de két hétig küzdött a betegséggel, ami valószínűleg a várandóssága miatt legyengült szervezete miatt alakult így.

,,Újult lendülettel vissza a dolgos hétköznapokba. 🙂
Három oltás után àtesve a fertőzésen, de talán már kijelenthetem, hogy gyógyultan.
Közel két hétig húzódott a betegség, az egyik nap jobb volt, a másik nap sokkal rosszabb.
Nyilván a lassú felépüléshez hozzá tartozik, hogy a várandósság során az immunrendszer egyébként is gyengébb és fogékonyabb a betegségekre és sajnos a kezelési metódus is viszonylag korlátozott.
Egy hét elteltével miután nem javultam és kezdett ráhúzódni a tüdőmre, kaptam szteroidokat, ami hála Istennek, úgy tűnik, hogy segített.
A vérképem sajnos jelentősen romlott, aminek folyamatban van a helyreállítása, de remélem hogy egyéb maradandó vagy átmeneti probléma nem fog jelentkezni. 🙏
Azért osztottam meg ezt Veletek, mert szeretném bíztatni azokat akik nem vették fel az oltást vagy esetleg még hezitálnak, hogy ne tegyék. Nyilván a megfertőződést nem lehet elkerülni, de a lefolyása sokkal enyhébb vagy szerencsésebb esetben tünetmentes is lehet.
Szép napot Mindenkinek"

- olvasható Korinna bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!