Kocsis Tibor Valentin-napi képet posztolt barátjával - ifaktor
Kocsis Tibor és párja Laci.
Már több hónapja annak, hogy Kocsi Tibi coming outolt D. Tóth Kriszta műsorában. Azóta sokkal gyakrabban oszt meg képeket élettársával is a közösségi média felületeken.


Az X-Faktort 10 éve megnyerő énekes elmondása szerint korábban sem csinált titkot a dologból és a média munkatársai közül többen is tudtak erről, de mostanra mégis jóval magától értetődőbb a helyzet.

Ugyan korábban is telis-tele volt közös képekkel Kocsis Tibi Instagramja, amelyeken párja, Laci szerepel, de mostanra intimebb fotókat is láthatunk, mint például a legutóbbi, amely Valentin nap alkalmából került ki az énekes Instagram-oldalára.

Kocsis Tibi a Valentin-napi bejegyzésében kiállt az azonos nemű párok jogaiért is, és a „gyermekvédelmi” törvény kapcsán is írt néhány sort.

„Boldog Valentin-napot kívánunk minden szerelmesnek! Kívánom mindenkinek, hogy megtalálja élete párját, úgy, ahogy mi is rátaláltunk egymásra. Ti már ismeritek Lacit, és azért posztolok néha közös képeket, hogy lássátok, mi pont ugyanolyan pár vagyunk, mint bármely másik. Viszont az úgynevezett "gyermekvédelmi" törvény alapján tévében például nem szerepelhetünk akármelyik műsorsávban, mivel ezzel a melegséget "népszerűsítjük". Sokat hallunk arról, hogy márpedig ez a törvény nem korlátozza a melegek jogait, kizárólag az a célja, hogy senki ne szólhasson bele abba, a magyar szülők hogyan nevelik gyermekeiket. Bár az engem érintő korlátozás nem általános, mégis úgy érzem, az én életemet elég jelentősen befolyásolja. Talán eljön az az idő, amikor a mi szerelmünket is úgy kezelik majd, mint valamit, amit nem kell eltitkolni, szégyellni, vagy elhallgatni. Mert a szerelem mindenkié!”

– írta az énekes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!