Ismét visszaélnek Kocsis Tibor nevével az Instagramon - ifaktor
kocsis Tibor és párja, Laci.
Kocsis Tibor coming outjáról apja nyilatkozott: "Mikor végignéztem, meglepett engem is kicsit"
Instagram/@kocsistibo

Ismét visszaélnek Kocsis Tibor nevével az Instagramon

Egy különös szándékú csaló ír Kocsis Tibor rajongóinak üzenetet, amelyben hálásan köszöni a követők figyelmét és támogató hozzászólásaikat. Az énekes értetlenül áll a helyzet előtt.


Korábban már mi is megírtuk a hírt, miszerint több népszerű hazai előadók nevét felhasználva csaltak ki pénzt a rajongóktól bizonyos csalók. Elsők közt Kocsis Tibor volt az, aki felhívta követői figyelmét az átverésre.

Most is az énekes nevével való visszaélésről van szó, azonban ezúttal nem állhat rossz szándék a csalók mögött. Ugyanis az illető Tibor nevében köszöni meg rajongóinak a kedves hozzászólásokat az Instagramon.

,,Bréking!
Valaki KEDVES üzeneteket ír a nevemben! 😃
Mondanám, hogy vicces, de már nagyon sokan jeleztétek, hogy valaki a nevemben írogat üzeneteket az instagramon - természetesen kamu profilról. Még csak haragudni se tudok rá, mert amúgy nagyon szépeket ír, bár én soha, senkit nem hívnék "szépem"-nek 😅
Viszont legyetek ezzel óvatosak, mert ki tudja, a következő üzenetben mire kér titeket.
Egy dolog a lényeg, nem én írom ezeket az üzeneteket, és bármi közlendőm van, biztosan nem privát üzenetekben fogom megírni nektek.
Amúgy szerintetek mi ezzel valakinek a motivációja? Mi örömét leli abban, hogy másnak adja ki magát? Sosem fogom ezt megérteni...”

-írta az énekes a Facebook-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!