Pénzügyi csaláshoz használták fel Kocsis Tibor nevét - ifaktor
Kocsis Tibor és párja fekete ingben áll

Kocsis Tibor teljes mértékben felháborodott a történteken, ugyanis egy weboldal pénzügyi csalásokhoz használta fel nevét, fotóját és egy állinterjút is közöltek az énekessel.


Kocsis Tibor tegnap tette közé a fotókat Facebook-oldalán, miszerint súlyosan visszaéltek a nevével. Az álhír szerint az énekes egy titkos befektetés kínál a meggazdagodni vágyóknak. Azonban a befektetett pénznek később az illető színét sem látja. Ha ez nem lenne elég az oldal még egy hamis interjút is közöl, amit állítólagosan Tiborral készítettek.

Az énekes rendkívül felháborodott a történteken, főleg, mivel Tibor oldalának egyik követőjét is megkárosították és még ki tudja, hány embert. Kocsis Tibor azt is elárulta Facebook-bejegyzésében. hogy meg fogja tenni a szükséges jogi lépéseket annak érdekében, hogy az oldal örökre megszűnjön.

,,🚨🚨🚨 FIGYELEM, ÁTVERÉS!! 🚨🚨🚨 Egy weboldal a nevemben ígér gyors meggazdagodást és hihetetlen befektetési lehetőséget! Már a borzasztóan összevissza szövegezésből is egyértelmű, hogy kamuról van szó, de ezúton szeretném leszögezni: soha semmilyen, bitcoinnal kapcsolatos befektetésben nem vettem részt, nem adtam ehhez a nevem és nem nyilatkoztam a témában. A weboldal teljes tartalma hazugság és átverés, és mivel az oldalam egyik követője megírta nekem, hogy őt meg is károsították, így kijelenthetjük, súlyosan visszaéltek a nevemmel, ami miatt meg fogom tenni a szükséges jogi lépéseket. Bár az oldalon lévő linkek nem működnek, sajnos itt, vagy más platformokon biztosan sokan károsultak. Szeretnélek kérni titeket, hogy legyetek nagyon óvatosak, semmilyen ehhez hasonló oldalnak ne dőljetek be, én a magam részéről elhatárolódom az oldal tartalmától!”

-írta Tibor a Facebook bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!