Kökény Attila leszokott a cigiről - sokkal jobban érzi magát - ifaktor
Kökény Attila, Lékai-Kiss Ramóna egy közös képen mosolyognak

Megtalálta az egészség felé vezető utat Kökény Attila, így nem csak a cigiről, de a mértéktelen evésről is leszokott.


Kökény Attila végleg úgy döntött, hogy saját egészsége érdekében, elhagyja az embertelen mennyiségű ételfogyasztást, leteszi a cigarettát és tudatosan felépíti az egészséges életmódját.

Nem csak az otthoni életben, de a koncerteken is érezte már egy ideje, hogy nehézkesen mozog és ezen felül pedig sokszor nem jött rá a fellépő ruhája sem. Karácsonykor pedig a két rúd bejgli elfogyasztása sem okozott gondot az énekesnek.

„Karantén alatt felszaladtak a kilók, de ennek az is oka volt, hogy leszoktam a cigiről. Valójában édesszájú lettem, karácsonykor megettem egyedül két rúd bejglit. Szóval össze kellett szednem magam és tudatosan változtattam az életmódomon. Nagyon keveset reggelizem, kenyeret nem eszem, délben bármit elfogyasztok, a lényeg, hogy nem sokat, viszont a vacsora mindig valami nagyon könnyű. A rendszeresség a legfontosabb. A fellépések után sem falatozok már és ez látszik is rajtam”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site
Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!