Kollányi Zsuzsi túlvállalta magát? - ifaktor
Kollányi Zsuzsi egy bár előtt ül
Kollányi Zsuzsi ezért nem ment el Majka esküvőjére
Instagram/@_pakame_

Kollányi Zsuzsi túlvállalta magát?

Kollányi Zsuzsi bizony ismét nagy fába vágta a fejszéjét. Az énekesnő eddig is minden erejével igyekezett a karrierjére figyelni, természetesen gyerekei mellett, de most egy új projektbe kezdett.


Kollányi Zsuzsi volt a LifeTv adásának egyik legutóbbi vendége, ahol mesélt legújabb szenvedélyéről. Az énekesnő már korábban is ismerkedett a tánccal, azonban most először kell egy versenytánc koreográfióval színpadra állni.

Egy fesztivál keretein belül kell Zsuzsinak táncpartnerével fellépni az egyik saját dalára. Az énekesnő számára ez egy teljesen új világ, de rendkívül élvezi a próbákat. Azonban a rengeteg koncert és a gyereknevelés mellett alig marad ideje egyéb dolgokra.

Zsuzsi azt is elárulta, hogy úgy érzi, a tánc sokkal hasznosabb terápia, mint maga az éneklés. Hiszen állítása szerint, ha rossz a kedve nem tud szívvel lélekkel énekelni, viszont a tánc mindig jó kedvre deríti.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!