Kollányi Zsuzsinak fáj, hogy Majka nem bízott meg benne - ifaktor
Kollányi Zsuzsi egy bár előtt ül

Zsuzsi nem tagja többé a Majka és a Ők nevezetű együttesnek. A zenekar új énekesnője Nika lett. Kollányi nem szólalt meg eddig az ügyet illetően, most azonban kitálalt.


2018-ban Zsuzsi várandóssága okán ideiglenesen távozott a zenekarból, Majkáék pedig odáig voltak a baba érkezése miatt. Olyannyira, hogy még anyagilag is támogatták a barátjukként említett Zsuzsit. Majka többször is elmondta, hogy nagyon várják vissza az énekesnőt, aki még a kivetítőkön is megmutatkozott egy-egy koncerten.

2019-ben együtt kezdtek el próbálni, de a koronavírus sajnos betette a kaput, ugyancsak ebben az időszakban az év elején kiderült, Zsuzsi ismét állapotos.

Egy benfentes véleménye szerint a terhesség miatt kellett mennie az énekesnőnek. Azt is megjegyezte, hogy az elválás nem volt egyszerű és egészen mostanáig nem a legjobb a viszony Zsuzsi és Majkáék között.

Kollányi Zsuzsi elmondta az ő verzióját is a történtekről a Borsnak:

„Bogdán fiam születése után egy hónappal már színpadon voltam, ahogy az ikrek világrajövetele után is. Tudtam, mi hajt, ismerem a bennem rejlő erőt, kétségem sem volt afelől, hogy három gyermek mellett is tudok dolgozni. Ahogy egyébként már dolgozom is. A gyerekvállalást össze lehet hangolni a munkával, főleg, ha valakinek ennyi alkotó energiája van, mint amennyit én kaptam örökül. Beszélgettünk Petivel erről, igyekeztem meggyőzni, de ő nem hitt ebben. Értem az ő oldalát is, de úgy gondolom, ennél jobban kellett volna ismernie, bízhatott volna bennem. És, ha már gyermekvállalás… ha „baki faktornak" számít a gyermekvállalás – ahogy valamelyik cikkben olvastam –, akkor jobb választás lennék, hiszen én ezt már letudtam."

A kommunikáció nem volt teljesen egyértelmű, hiszen kimondva az sosem lett, hogy Zsuzsinak mennie kell:

„Soha nem volt egyértelmű a kommunikáció, nem lett kimondva, hogy nem dolgozunk együtt, de nyilvánvalóan éreztem, tudtam, a jelekből összeraktam, hogy nem velem számolnak. Nincs bennem harag, sőt, örülök, hogy az a rengeteg munka, amit én is beletettem a produkcióba, a csúcsra repítette őket. Próbálom a szórakoztató és kedves oldalát megfogni ennek a helyzetnek, a többit az égiekre bízom."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!