Ezért nem alszik együtt a férjével Köllő Babett - ifaktor
Köllő Babett kisebb meglepetést okozott, amikor a Hot! Magazinnak adott interjújában bevallotta, hogy nem alszik együtt a férjével.


A Sztárban Sztár leszek! zsűritagja elárulta, hogy nekik nem igazán jött be az egy hálószobában való alvás, de más kulisszatitkokat is megosztott a házaséletükről Babett – számolt be a Blikk.

„A mai napig a lányommal alszom. Nem mászkálok meztelenül otthon a férjem előtt"

– mondta Babett, aki úgy gondolja, teljes kitárulkozás esetén elvész a varázs.

Emellett Babett azt is elárulta, hogy praktikussági okok is meghúzódnak a háttérben, hiszen teljesen más a bioritmusuk és ő egyébként sem igényli késő este már a babusgatást, hiszen addigra már annyira fáradt általában, hogy csak aludni szeretne.

„Amikor a lányunk osztálykiránduláson volt, újra kipróbáltuk az együtt alvást, de András hajnalban eltűnt mellőlem, visszament a saját szobájába, ahol kedvére tévézhet. Bevallom, nem szeretek kiskifliben aludni, ilyenkor a babusgatás sem hiányzik, inkább aludjunk"

– mondta a színésznő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!