Köllő Babett ünnepélyesen megnyitott egy teljesen új üzletet - ifaktor
HalfPrice üzlet belülről
Pontosabban a Fashion Street végén, a Vörösmarty téren nyitotta meg kapuit Lengyelország után Magyarországon is a HalfPrice.


Az üzletben a vásárlók ismert márkák termékeinek széles választékát találják meg rendkívül vonzó áron. A CCC csoporthoz tartozó HalfPrice ruházatot, lábbeliket, kozmetikumokat, játékokat, valamint lakberendezési cikkeket és kiegészítőket kínál majd – írja a 24.hu.

„Ritkán veszek részt üzletmegnyitókon, de ez most nagyon felkeltette az érdeklődésemet! Megnyílt ugyanis Magyarország első Half Price üzlete a Vörösmarty téren! 3000 négyzetméteren kizárólag világmárkák elképesztően jó áron!!!! Mindenből csak pár egy-két darab van,szóval érdemes lenne rárajtolnotok! Én szóltam"

írta az Instagram-oldalán Köllő Babett.

„Meggyőződésünk, hogy a HalfPrice a legigényesebb akcióvadászok ízlését is ki fogja elégíteni, az áruház világos és átlátható elrendezése pedig új szintet jelent majd vásárlásban"

– ezt már Hódi Sándor, a HalfPrice magyarországi ügyvezetője nyilatkozta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!