Komoly műtéten fog átesni Vajna Tímea - ifaktor
Vajna Tímea egy falikép előtt fényképezi magát

Vajna Tímea nem szeretné elsietni a gyermekvállalást. Most még részletesebb képet kaphatunk indokairól.


Vajna Tímea több rajongója is érdeklődött korábban, hogy miért nem szeretne már 39 évesen gyermeket vállalni. Tímeának alapos indokai vannak a várakozásra. Ezt a kérdést tette közzé Instagram-oldalán:

"Kinek mi a tapasztalata az endometriózis-műtéttel kapcsolatban? Mennyi idő a felépülés? Bár nyilván a műtéti folyamattól függ, hogy mit találnak."

Az endometriózis azt takarja, amikor a méh nyálkahártyája a méhen kívül máshol is megtalálható a szervezetben. Sok kellemetlen panasz mellett a meddőség egyik nagyon gyakori oka lehet – írja a Webbeteg.

Tímea így nyilatkozott lelki állapotát és jövőbeli terveit illetően:

„Most az a fontos, hogy megtaláljam a lelki békémet, nyugalmamat, a rengeteg fájdalom, harc és stressz után, ami lassan három éve folyik. Valamint először szeretném megteremteni a megfelelő környezetet. Biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom, soha nem szülnék érdekből" - azt is hozzátette, hogy komoly egészségi károkat okozott számára az elmúlt három év stresszes időszaka.

Vajna elmondta a Blikknek, hogy kizárólag akkor szeretne majd teherbe esni, ha felkészültnek és nyugodtnak érzi magát:

"Az endometriózis miatt folyamatosan fogamzásgátlót kell szednem, hogy ne ájuljak el az erős fájdalomtól havonta. Eddig még nem próbáltam teherbe esni. Majd, ha úgy érzem... teljes szívvel és lélekkel... nyugalomban."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!