Billie Eilish egy ember miatt leállította az egész koncertet - ifaktor
Billie Eilish koncert közben énekel

Ahogy Billie Eilish kiszúrta a koncert közben, hogy a rajongó nem kap levegőt és mindjárt összeesik, azonnal a segítségére küldte az embereket.


Billie Eilish legutóbb Atlanta városában lépett fel. A koncert rendkívül jóra sikeredett, azonban mégis valami olyan dologról tett az énekesnő tanúbizonyságot, ami legutóbb majdnem Travis Scott karrierjébe került.

Mint tudni illik az Astroworld elnevezésű, Travis Scott rendezésében megtartott fesztiválon, súlyos balesetek és halálesetek történtek, a nem megfelelő biztonsági feltételeknek és a személyzet felkészületlenségének köszönhetően. Ezt pedig azzal tetézte a rapper, hogy amikor ő került színpadra és megindult a tömeg, mit sem törődve az egésszel, folytatta a zenélést. Még akkor sem állt le, mikor szemmel láthatólag kiszúrta a halott embereket.

Billie Eilish ugyanakkor kész volt egy dugig megtömött, atlantai csarnokban leállítani a koncertjét, mikor kiszúrta, hogy az egyik rajongója nagyon nehezen vesz levegőt és teljes pánik ült ki az arcára. Az énekesnő csendre intette a közönségét és azonnal megkérte a személyzet tagjait, hogy vigyenek neki egy inhalátort, hogy rendbe állíthassák a légzését.

Amellett, hogy természetes cselekedetként jött az énekesnőnek, hogy segítsen egy rajongóján úgy is, hogy az egész koncertet le kellett állítani miatta, más gondolat is vezérelhette. A rettenetes Travis Scott-eseményeket követően, Amerika egyik legnagyobb zenei fesztiválján, a Coachellán, Billie helyettesíti majd Travist. Ennek a közönségtudatos cselekedetnek pedig minden bizonnyal örülnek a szervezők is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!