Korda Györgynél nincs megállás - ifaktor
Korda György és Balázs Klári

A 83 éves művész, feleségével a Sziget fesztiválra készülnek.


Korda György szerint egy színpadról lejövetelt követően lesz vége az ő történetének. A 83 éves művész a Borsnak adott interjújában elmondta, hogy addig szeretne zenélni, ameddig már nincs tovább. AZ ÉNEKES, AKI FELESÉGÉVEL EGYÜTT PÓKER VERSENYEKET IS ELŐSZERETETTEL KOMMENTÁLNAK A TV-BEN, EGY ÚJABB KALANDRA KÉSZÜL.

A 70 éves szerelmével együtt a Sziget Fesztiválon fognak fellépni, amelyre már hetek óta készülnek. Elmondása szerint nem fáradt, nem beteg és annyira kicsattan az élettől, hogy szerinte az utolsó pillanatokban is zeneszámok járnak majd a fejében.

Az én életem a pörgésről szólt és szól a mai napig, én egyszerűen megbolondulnék, ha nem kellene egy egész napon át semmit sem csinálnom. Én azért élek, mert dolgozhatok. A közönség figyelme, a zene, a sok ember körülöttem, ez az életelixírem. Ugyan 83 éves vagyok, de őszintén mondom, még nem gondolok az elmúlásra. Még tele vagyok tervekkel és életkedvvel. Az mondjuk igaz, hogy 2022-ben nagyon sokat mentünk Klárikámmal és jövőre egy picit kevesebbet szeretnénk vállalni, de szívemből mondom: én addig leszek itt, amíg feladatom van. Valahogy azt érzem, hogy az életemnek nem úgy lesz vége, hogy eltűnök évekre a kíváncsi szemek elől, hanem felmegyek a színpadra, lejövök a lépcsőn és kész. Az utolsó hang is ének lesz, ami elhagyja a torkomat.


Ne hagyd ki!