Sztárok, akik élet-halál harcot vívnak a koronavírussal - ifaktor
bunyós pityu

A fájdalom és a mérhetetlen gyász egyvelege keveredik azon sztárok között, akik a koronavírus okozta betegségek áldozatai lettek.


A koronavírus napjaink leginkább megosztó és felkapott témája, amiben keverednek a polgári, szakorvosi és vezetői vélemények. A véleményeket azonban felülírják a tények, miszerint akármilyen egészséges egy ember, a betegség bárkit képes ledönteni a lábáról. Összegyűjtöttünk 3 olyan magyar sztárt, akik közül az egyik sajnos már nem, míg a másik kettő válságos állapotban, napról-napra él.

Csollány Szilveszter

Instagram / @csollanyszilveszter

Az olimpiai, világ-és Európa-bajnok tornász állapota továbbra is válságos. Rendkívül rossz és súlyos állapota miatt az egyik fővárosi kórházban kezelik, ahol jelenleg is lélegeztetőgépen van. Ez a gép pedig nem egy átlagos műszer, hanem egy olyan fejlesztett verzió, amiből mindössze 30-40 van az országban. A gyógyulása ebben az állapotban, akár hónapokba is telhet az olimpikon tornásznak.

Kóbor János (1943-2021)

Az Omega együttes frontemberét, szinte napok alatt ledöntötte lábáról a koronavírus. Az énekest a családja és társai is figyelmeztették, hogy ennek nem lesz jó vége. Kóbor az oltást megtagadta és habár egy hónapig csak betegeskedett, a járvány hamar eluralkodott rajta, így életveszélyes állapotba került. Ezután pedig egyik napról a másikra, tragikus hirtelenséggel elhunyt.

Bunyós Pityu

Instagram / @bunyospityuhu

Bunyós Pityu azon mulatós sztárok egyike, aki bármikor, bárki arcára mosolyt tud csalni. A koronavírus azonban az ő szervezetét sem kímélte és azonnal kórházba küldte őt. Akkor azt nyilatkozta, hogy ha kell a lélegeztetőgépet is bevállalja, mert annyira élni akar. Az aggodalma pedig teljesen érthető, ugyanis édesanyja is ebben a betegségben veszítette életét. Pityut a napokban pedig állítólag már kiengedték a kórházból.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!