Újabb színész kapta el a koronavírust - ifaktor
Tasnádi Bence és Pokornyi Lia

A Sztárban Sztár leszekben megismert, Tasnádi Bence is elkapta a koronavírust, de szerencsére már jól van. Till Attila közölte ezt a hírt a követőkkel.


Nemrég Till Attila osztott meg egy bejegyzést Instagram-oldalán, amelyben elárulta, hogy sajnos ő is elkapta a koronavírust. A műsorvezető azt is elárulta, hogy betegsége volt az oka, hogy egy ideje eltűnt a közösségi médiában. Úgy gondolta szilveszter környékén kaphatta el a vírust.

Ezután egy másik bejegyzést is megosztott, amelyben megemlíti, hogy a Sztárban Sztár Leszek című műsorban megismert, Tasnádi Bence is átesett a koronavíruson.

,,Tasnádi Bence színésszel sokat foglalkoztak a Sztárban Sztár Leszek első évadánál, mi meg most egy kevésbé harsány, de azért nagyon izgalmas korszakában futottunk vele össze. Főszerep, házasság, színészlét, Szentendre, színházi familía, Sorozat vs Színház, És még, ami belefér egy szűk félórába! TV2 kb 23.30
(Bence is pont covidos volt a hetekben, de ő már túl van rajta!)”

-írta Attila Instagram-bejegyzésében.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!