Követői szerint Kovács Dóra párja megőszült mellette - ifaktor
Kovács Dóra narancssárga bikiniben
Kovács Dóri Instagram-oldalán mutatta meg új párját, akivel Tanzániában töltött egy igazán romantikus nyaralást. Azonban követői sok kritikát írtak neki szerelme ősz hajáról.


Az Éjjel-nappal Budapest című műsorban ismerhettük meg Kovács Dórit, aki a Nyerő Páros első szériájában is szerepelt akkori kedvesével. Most azonban jelenlegi párjával úgy tűnik, hogy boldogabb, mint valaha, hiszen Instagram képein csak úgy sugárzik a boldogságtól.

Szerelmével Tanzániába utaztak és legutóbbi Instagram-bejegyzésében Zsófi két fotót mutatott meg. Egyiket nyaralásuk első, a másodikat pedig az utolsó napján készítették.

,,Mit tesz egy nyaralás az emberrel 🥰😵💫🤷🏽♀️ Első nap vs. Utolsó nap 😎🌴 A szemünkben az összes élmény 💕🌊☀️”

-írta Dóri az Instagram-bejegyzésében.

Azonban Dóri párja meglepően őszebb, mint az első napon, amit a színésznő számtalan követője meg is jegyzett. De sok rajongója azonnal a védelmükre kelt.

,,Csávókám bele is őszült ennyi napba 🤣🤣”
,,Aha látszik!! Meg őszült a palid melletted 😂”
,,Hú, ezek a kommentek.. Szerintem, az ősz haj menő, és egyébként sexy, jól áll a párodnak, és jól néztek ki, mindketten🔥😍”
,,Undorító kommentek 👏”

-írták a hozzászólásokat a követők.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!