Kovács Patrícia keményen beleállt Liptai Claudiába - ifaktor
Kovács Patrícia ujjal mutogat.
Kovács Patrícia az IstenEst múltheti adásában ragadta meg az alkalmat, hogy elmondja a véleményét Liptai Claudia Partizános interjújával kapcsolatban.


Istenes Bencéék éppen a #metoo mozgalom témáját járták körül, aminek kapcsán Patrícia felhozta Liptai megjegyzését, aki értelmetlennek találja a mozgalmat, sőt kifejezetten ellene van.

Én szeretem az úton utánam füttyögő munkásokat. És én utálom a metoo-mozgalmat!”

- mondta a műsorban Liptai Claudia, aki szerint a mozgalom egyáltalán nem érte el a célját.

Hát, ha öt ilyen kvázi zaklatás nem volt az életemben, akkor egy sem... voltak pokoli történetek is, de ettől nem akarom levágni minden férfi f*szát”

Kovács Patrícia szerint egy ilyen népszerűséggel rendelkező médiaszemélyiség nem nyilatkozhat a témában így. Ő mindenesetre minden alkalommal igyekszik kiállni az ilyen kérdésekben nőtársai mellett.

A mozgalom egyébként azokat az embereket, leginkább nőket képviseli, akiket szexuális zaklatás vagy támadás ért. Alább látható az IstenEst részlete Kovács Patrícia véleményéről.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!