Kris Jenner tanfolyamot indít a sikerről - ifaktor
Kris Jenner színes ruhában áll
A momager megosztja sikerének titkát az érdeklődőkkel.

Az interneten rengetegen viccelnek azzal, hogy szeretnék, ha az egyik leghíresebb édesanya, Kris Jenner örökbe fogadná őket és ezzel karrierútjukat is szárnyai alá venné. Az angol szavakból összevont momager-ként elhíresült menedszer a Kardashian és jenner lányok karrierjét terelgeti a kezdetektől egészen a mai napig. Mindenki kíváncsi Kris titkára, hogy hogyan éri el, minden arannyá válik, amihez hozzányúl.

A sztáranyuka most úgy döntött, elárulja titkát a világnka és egy privát kurzus keretein belül tanítja meg másoknak is, hogy érjék el, amit akarnak. Kris megosztja tippjeit, trükkjeit és legjobb tanácsait. A momager nemrég bejelentette, hogy MasterClass-je július 14-én lesz elérhető a felhasználók számára, amelyről Jenner az Instagramon osztott meg egy videót.

"A @MasterClass-on megtanítom neked, hogyan alakítottam ki a családom sikeréhez vezető útját, hogyan alakítottam víziómat a lehetőségek világává, és hogyan építettem fel több személyes márkát. Holnap érkezik a MasterClass órám."

- írta Kris a bejegyzésében.


Ne hagyd ki!