Kristen Bell nyitott kapcsolatként kezdte házasságát? - ifaktor
Kristen Bell
Kristen Bell és Dax Shepard párkapcsolata nem indult zökkenőmentesen. Ugyanis a páros férfi tagja korábban egy nyitott kapcsolatból szállt ki és kérdéses volt ez milyen hatással lesz szerelmükre.


Kristen Bell és férje Dax Shepard, 2007-ben kezdtek el randizgatni és 2013-ban mondták ki a boldogító igent. Azonban Dax most arról nyilatkozott, hogy eljegyzésük előtti időszakban nagy szerepet töltött be a kapcsolatukban a féltékenység, amelynek a színész szerint meg is volt az oka.

Ugyanis Dax korábban egy kilenc évig tartó nyitott kapcsolatban élt, amelyről őszintén mesélt a színésznőnek a megismerkedésük alkalmával. A pár viszont tisztázta, hogy kapcsolatuk mindig csak monogám jellegű volt. Ez állítása szerint Daxnek sem okozott problémát, mert mikor eljegyezte szerelmét, egyből megváltozott addigi hozzáállása a kapcsolatokhoz. A pár mára két gyermek büszke szülei és boldogabbak, mint valaha.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!