Óriási felháborodást keltett a Diana film - ifaktor
Kristen Stewart Diana hercegnőként esküvői ruhában
Már az első vetítés után botrányos véleménye volt a kritikusoknak a Spencer című filmről. Úgy gondolják Diana karaktere meggyalázza a walesi hercegnő emlékét.


A Spencer című film igen rendhagyó módon kívánja feltárni Diana hercegnő lelki világát. Nem egy teljes mértékben valós eseményeken alapuló történetről van szó, hanem sokkal inkább egy fiktív eseménysorozatról.

Diana karakterét Kristen Stewart formálta meg. A rajongók először szkeptikusan fogadták a színésznőt, de a később megjelent fotók alkalmával, ahol Kristent már a walesi hercegnő bőrébe bújva látták, szinte mindenkit meggyőzött, hogy külsőre tökéletes a szerepre. A sminkesek, az arcmesterek, a kosztümösök, a fodrászok elképesztő munkát végeztek.

Azonban miután a kritikusok megnézték a filmet, a véleményük hamar megváltozott. Ugyanis szerintük Diana karakterét egy gyenge, idegbeteg, hisztigépnek mutatják be. A filmben nemcsak bulimiája kap nagy hangsúlyt, de folyamatosan feltörő öngyilkos hajlama is. A nézők szerint a film meggyalázza és lealacsonyítja a megboldogult walesi hercegnét.

A filmet a kritikusok a Velencei Filmfesztiválon láthatták a haza premierre november 11-én kerül sor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!