Ezt a szerepet akarta Kristin Davis, a Szex és New York sztárja - ifaktor
Kristin Davis szép ruhában

Mielőtt a Szex és New Yorkkal befutott volna, Kristin Davis egy olyan szerepre is rápróbált, amire rettentő nehéz volt eljutni.


Kristen Davis egy mostani interjúban elmesélte, hogyan próbált meg a Jóbarátok című sorozatban, főszerepet kapni, mikor még nem ismerték Hollywoodban.

Az 56 éves színésznő James Corden beszélgetős műsorában elárulta, hogy mielőtt befutott volna, mint Charlotteként a Szex és New Yorkból, elment a Jóbarátok egyik castingjára, ahol nagyjából 8000 lány volt, akik küzdöttek a híres Monica Geller szerepéért.

Davis elmondta, hogy akkoriban nagyon jóban voltak a Monica szerepét végül megkaparintó Courteney Cox színésznővel. Egy yoga órára jártak és együtt lógtak. Így emlékszik vissza a színésznő egy emlékezetes pillanatukra:

„Az egyik nap Courteney azt mondta: ’Nem akartok eljönni velem autót vásárolni?’”

mondta Davis, ugyanis Courteney akkor egy olyan sorozatot forgatott, amire azt hitte, hogy hatalmas sikere lesz. Szóval olyan Hollywoodi stílusosan elmentek és vettek egy Porschet.

„Mi pedig azt mondtuk, hogy: ’Wáó, ez most komoly? Most tényleg?’”
„Ez pedig a Jóbarátok volt és nagyon örültünk neki.”

Davis egy percig sem bánkódott az eseten, ugyanis 1998-ban pedig befutott a Szex és New York című sorozattal, mint Charlotte, Carrie Bradshaw egyik legjobb barátnője.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!